Apps maken is onze passie

Weerplaza

Een snelle en handige weer app met onder meer het actuele weer, een buien- en regenradar, uitgebreide weersverwachtingen, overzichtelijke weerkaartjes en een unieke buienplanner.

Download

AFAS Pocket

De gratis mobiele administratie app van AFAS Software. Vraag verlof aan of registreer gewerkt uren waar en wanneer het jou uitkomt. Heb altijd de contactgegevens van zakenrelaties bij de hand.

Download

FigureRunning

FigureRunning motiveert u om naar buiten te gaan en creatief te zijn terwijl u werkt aan uw gezondheid. Het gaat niet om snelheid of afstand maar draait om het tekenen van figuren tijdens het hardlopen.

Download

VeVaFit

Hiermee kan je diverse sportoefeningen doen, die tijdens de opleiding Veiligheid & Vakmanschap aan bod komen. Zo kun je jezelf trainen en alvast warmdraaien voor je eerste functie bij Defensie.

Download

Gebruikerservaring

Qbus maakt apps zonder concessies te doen aan de gebruikerservaring, de techniek is ondergeschikt. Op basis van de specifieke klantwens bepalen we de beste oplossingsrichting voor uw mobile wensen. De mogelijkheden van Android maken dat dit ons favoriete platform is.

Zo zijn Android telefoons en tablets uitermate geschikt voor zakelijk gebruik (qua kosten, de openheid van Android en de diversiteit).

De benadering van Qbus is 100% vanuit de gebruikerservaring. Het design van de app en de manier waarop de gebruiker met de app werkt zijn altijd goed doordacht. Qbus maakt wat gebruikers verwachten en meer.

Op basis van onze kennis en ervaring biedt Qbus dé oplossing die volledig aansluit bij uw wensen! Qbus ondersteunt u bij het bepalen van uw mobiele strategie en de realisatie van uw mobile wensen. Qbus heeft specialisten in dienst die u van dienst zijn bij het creatieve concept, het interaction design, het design, de realisatie van de app en de eventuele koppeling met de backend systemen. Onze projectleiders bewaken de voortgang en financiën mbt het project.

  • Gebruik een app om uw merk te positioneren, om aandacht van potentiële klanten te trekken en het imago van uw merk te versterken.
  • Zet een app in om uw dienstverlening aan uw klanten te verbeteren of de verkoop te stimuleren voor nieuwe en bestaande klanten.
  • Een app kan de processen in uw organisatie ondersteunen en optimaliseren. Gebruik de mogelijkheden om uw medewerkers efficiënter te laten werken.
  • Maak uw software product extra aantrekkelijk. Bied toegevoegde waarde t.o.v. uw concurrentie door uw bestaande software oplossing uit te breiden met een App.
  • Maak een app voor de consument of de zakelijke gebruiker. De app kunt u in Google Play of de App Store zetten.